Antigraffiti.fi
Puhtaiden pintojen puolesta!
 

Antigraffiti.fi toimitusehdot Tee Se Itse-tuotteille;

Sitoudumme noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Asiakassuhde kanssamme syntyy, kun tilaat tarjoamiamme tuotteita. Samalla hyväksyt yleiset kauppaehtomme:

Tuote- ja hintatiedot

Kaikkien tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnaston hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu.

Toimitus ja kulut

Tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta, toimituskulut lisätään loppuhintaan. Toimituskulut ovat 7,20€ - 15,00€ tuotteiden määrästä ja koosta riippuen. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset 5-7 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Pyrimme ilmoittamaan, jos toimitusaika on pitempi kuin edellä mainittu. Mikäli tilaat sähköpostitse, kuittaamme tuotteen lähetyksen ja lähetystunnuksen sähköpostiosoitteeseesi.

Maksutavat

Tuotteet voi maksaa etukäteen tilisiirtona tai pakettia noudettaessa postiennakkona.

Palautukset

Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen tulee olla myyntikuntoisia.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee Postissa tai Matkahuollossa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin uuden tuotteen toimittamiseen liittyen.

Virhe tuotteessa

Mikäli sinulle toimitetaan virheelliset tuotteet, ole heti yhteydessä Antigraffiti.fi:n palautusta ja oikeiden tuotteiden lähettämistä varten. Antigraffiti.fi on  kuitenkin vain tuotteen jälleenmyyjä, eikä vastaa itse tuotteissa olevista virheistä. Näistä tilaajan tulee olla yhteydessä aineen maahantuojaan;

Motoral oy
Valuraudankuja 1
00700 HELSINKI

Puhelin: 010 5507 105
Fax: 010 5507 195
Email: myynti@motoral.fi

Ylivoimainen este (Force majeure)

Antigraffiti.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Antigraffiti.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Antigraffiti.fi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta tai tilanteesta kuten kuolemasta, sairaudesta tai muusta vähäisemmästä tai inhimillisesti perusteltavissa olevasta esteestä tai häiriöstä.

Tarvittaessa saat lisäinfoa toimitus- ja käyttöehdoista sähköpostin kautta.

Yhteystiedot

 
 
Antigraffiti.fi

Y-tunnus: 2417482-2

Nurmijärvi

www.antigraffiti.fi

info@antigraffiti.fi

p. 010 320 8110